JA ! Ik heb mijn hart gevolgd, ik werk in de natuur met mensen!

Het voelt zo ruim en blij dat ik dit werk mag doen.

Vandaag heb ik geoefend in het Bentwoud, toen ik op weg was, regende en stormde het… dan denk je even, dit wilde ik toch zo graag??

De grap is dat ik ontdekte dat het eigenlijk niks uitmaakt wat voor weer het is. Het geeft juist aan dat ons leven net zo veranderlijk en in beweging is als de natuur. Dus word je uitgenodigd om ook die natuurlijke stroom in jezelf te volgen. Je hoeft er niks voor te doen alleen maar af te stemmen op en in de natuur.

Aan het einde van de sessie toen de lucht in ons geklaard was, was het ook veel lichter in het bos, de kleuren van de takken waren zichtbaar rood en groen gekleurd. En toen ik terug naar huis ging, zag ik een regenboog. Zo waar een welkom kado voor deze dag!

Wil je ook eens ervaren wat natuurcaching voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

4 thoughts on “Mooi weer bestaat niet”

  1. Hoi Noor, met bewondering je website gelezen. Heel veel succes en inspiratie op dit pad, waarin je ook jouw natuurlijke stroom volgt. Jammer dat we elkaar niet meer gaan ontmoeten bij de Luisterlijn. Lieve groet, Mark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *