Mama, morgen wil ik graag naar school wandelen?

We hebben zo n leuke route van de gymzaal naar school, die wil ik graag aan je laten zien :-).

Jippie, echt een kind van zijn moeder :-). Dan is niet aan dovenmansoren gericht. Ik als wandelwortel;-). 

Leuk idee Dries, gaan we doen! Wekker natuurlijk 15 min eerder zetten (is klein half uur lopen naar school..je moet er wel iets voor over hebben). En we gaan op pad… we lopen langs andere weggetjes (die we normaal niet kunnen fietsen) en zien nieuwe dingen… ook kletsen we over niks en van alles.. het brengt in iedere geval meer relaxtheid en contact tussen ons. Gezellig beetje babbelen over wat we onderweg tegenkomen en ik, een mama die veel relaxter is als ze wandelt dan als haast haast met de fiets gaat of met de auto en dan de auto weer niet kwijt kan vlakbij school… grrr.

We houden het voornemen er nog even in… 2 keer per week (je moet wel reëel blijven ;-). 

Vandaag regende het en we misten het warempel… volgende keer met plu op pad :-).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *