Individueel traject Natuurcoaching

We gaan samen de natuur in. Ik help je in een traject van 5 sessies op weg. Een belangrijk verschil met andere manieren van coachen is dat we bij natuurcoaching eerst uitgebreid stil staan bij wat er nu is. Hoe is de situatie op dit moment (en nog niet waar je naartoe wilt). Vanuit daar formuleren we een wens en een vraag, We onderzoeken wat je tegenhoudt en kijken naar wat je draagkracht kan vergroten, vervolgens formuleren we een concreet stappenplan. Zodat je werkelijk tot actie overgaat.

Een belangrijk onderdeel is voelen wat er werkelijk in jou leeft. De natuur ondersteunt jou daarin. Ons hoofd is vaak bezig met wat je allemaal moet, wat er van je verwacht wordt, wat er beter/anders kan. Ik help je te voelen hoe het NU is in jou en de antwoorden te zoeken die in jou leven.

Oriënterend gesprek: gratis (telefonisch kijken we of jouw vraag aansluit bij wat ik te bieden heb)

Een sessie natuurcaching duurt ongeveer 1,5 uur.

In een kennismakingssessie kan je ontdekken of natuurcoaching iets voor je is. Als je het ervaart kun je dit pas echt weten. Daarna kies je of je doorgaat voor een traject:

Traject natuurcoaching:

  • Gratis oriënterend gesprek (telefonisch)
  • 5 sessies van 1,5 uur waarin ik mij volledig op jouw afstem, we gaan samen het bos in. Samen met de symbolen uit de natuur vinden wij de antwoorden die in jouw verborgen zitten.
  • Opschrijfboekje waarin jij al je ervaringen kan opschrijven.
  • Mogelijkheid op tijdens het traject contact met mij op te nemen (via mail of telefoon)
  • Aan het einde van het traject een concreet stappenplan waar je mee verder kunt!

Ja, ik meld mij aan voor een oriënterend gesprek

Groepen: Tijd voor jezelf in de Natuur !

We maken contact met de natuur, het bos, de seizoenen. In elke seizoen zal ik ook een ander thema behandelen. Zo leren we loslaten in de herfst, naar binnen te keren in de winter, te creëren in de lente en tot bloei te komen in de zomer en te oogsten. Zo leren we mee te resoneren met de seizoenen in ons. Om contact te maken met ons zelf en het huidige moment gebruiken we ook ons lichaam. Ons lichaam is tenslotte altijd in het NU. We doen lichaamsgerichte en mindfulness oefeningen om af te stemmen op wat erin jouw leeft en wat zich in aandient. We wandelen momenten in stilte waarbij we stil staan bij hoe het nu is in jou. Door dit in stilte te doen en af te stemmen op je lichaam en de natuur, kom je meer uit je hoofd en in je lijf. Tevens maken we gebruik van symbolen uit de natuur. Wat hebben die ons te vertellen? Door zo contact te maken met ons onderbewuste krijgen we de antwoorden die al in ons zitten. Hierdoor krijg je contact met je gevoel en wat belangrijk is voor jou. Je maakt weer contact met de natuurlijke stroom in jou.

Tijd voor jezelf in de natuur. Kijk voor data in de agenda

aanmelden via app/mail noor@natuurlijknoor.nl of 06-24737597 of klik hier

Groepswandeling kan ook op aanvraag en specifiek afgestemd op de wensen van de groep.

Vergoedingen: Natuurcoaching wordt nog niet vergoed via de zorgverzekering.

Bedrijven: voor de zakelijke markt bied ik op maat gemaakte trajecten. Je kan vaak een vergoeding regelen via een Loopbaanbudget/Persoonlijk budget van je werkgever. Voor tarieven voor bedrijven, neem contact met mij op.