Onderstaande evenementen zijn geweest, kijk voor het actuele aanbod bij aankomende evenementen in de rechterbalk op deze pagina. Je kunt je daar meteen aanmelden.

Ga mee je Winterdip beleven in de natuur!

Vrijdag 14 februari van 9.30 tot 11.00 uur

Wat houdt dat in?

We zijn gewoon met wat er is, in rust en beweging. We doen gewoon lekker rustig aan. Ga je mee wandelen? We doen wat oefeningen (lichaamswerk en mindfulness), lopen in stilte en zijn gewoon met wat de dag ons brengt.

Locatie Gouwebos, ingang Groenezoom (nabij natuurspeelplaats)

Bijdrage: Nu 10 euro om kennis te maken met natuurlijknoor, (normaal 17,50), inclusief koffie/thee en iets lekkers

Ja ik kom graag en meld mij aan via noor@natuurlijknoor.nl

Nieuwjaarswandeling 2020; Wat wil zich ontvouwen in jou?

Zondag 12 januari van 10 tot 12 uur

Het nieuwe jaar is net van start gegaan. Wat leeft erin jou? Wat wil zich ontvouwen? Wat wens je voor 2020?

We gaan samen de natuur in om contact te maken met onszelf. Dit doen we door lichaamswerk- en mindfulnessoefeningen te doen. Je lichaam is tenslotte altijd in het “NU”. Ook kan je niet alvast ademhalen voor morgen. Dus we maken contact met ons lichaam, onze ademhaling, de natuur. Alles om contact te maken met het huidige moment. Wat leeft erin jou? Wat wil zich aandienen? En wat zou je willen bekrachtigen voor dit nieuwe jaar? We lopen in stilte en eindigen met een symbolische oefening in de natuur.

locatie: Bentwoud Noord, verzamelen bij parkeerplaats

Bijdrage: 17,50 euro (incl koffie/thee en iets lekkers)

Kom je voor het eerst betaal je 10 euro (kennismakingskorting)

Vier de Herfst, Toelaten en/of loslaten?

Zondag 15 december 2019,10.00 tot 12.00 uur

Toelaten of loslaten, iemand zei dit in een meditatiegroep waar ik bijzit. Wat is het verschil? Als je toelaat wat er is, kun je pas loslaten. Dat klinkt natuurlijk heel logisch en dat wil nog niet zeggen dat dit makkelijk is. Dus heb je gevoelens die je niet altijd toe wil laten… kruip in je holletje (dat doen de dieren tenslotte ook), keer naar binnen en laat toe wat zich aandient. Verdriet, ongemak, schaamte, schuld, En als je dan zover bent, kom je weer uit je holletje…. en komt de tijd om los te laten. Loslaten om ruimte te maken voor een nieuw begin. Laat je inspireren door de natuur, die gewoon laat zijn wat er is. En in deze periode van het jaar ook naar binnen keert en loslaat.

In deze ochtend gaan we contact maken met onszelf via ons lijf en de natuur. Wat voel je? Wat wil je? Wat is belangrijk voor jou op dit moment? Als we weten wat erin ons leeft weten we ook wat er toegelaten en losgelaten wil worden. We beginnen met lichaamswerkoefeningen, gaan contact maken met onze zintuigen via de natuur en eindigen met een natuurcoach oefening waarin we gaan loslaten wat ons niet meer dient.

Locatie Gouwebos, ingang Groenezoom (nabij natuurspeelplaats)

Bijdrage: 20 euro inclusief thee/koffie en iets lekkers

Als je voor het eerst komt, krijg je 50`% kennsimakingskorting, kost het 10 euro

Ja, ik kom graag naar Vier de Herfst