Natuurcoaching wat moet ik me daarbij voorstellen. Toch sprak het me aan en een afspraak met Noor gemaakt. Ik kom vaak in de natuur en weet dat het me erg goed helpt om tot mezelf te komen. Toch ging de sessie een stap verder. Ik heb Noor hierbij ervaren als iemand die heel objectief blijft en mij zelf de antwoorden laat geven. Hierdoor heb ik het heel erg als mijn proces ervaren. Het bijzondere van het werken in de natuur is, dat het me heel helder heeft gemaakt waar ik sta en wat mijn probleem is. Ik denk dat dit de kracht is van natuurcoaching. Het maakt de dingen heel erg helder(Winand)

Coaching met Noor was een bijzondere ervaring. Je bent in beweging alle zintuigen worden geprikkeld en doormiddel van een goed gesprek kreeg ik meer grip op mijn situatie. Al met al een fijne ervaring! ” (Robin)

“Ik heb met Noor een natuurcoachwandeling gemaakt. Dit heeft me zeer veel opgeleverd 
Ik werd me meer bewust van signalen die mijn lichaam me al langere tijd gaf  en heb na deze wandeling uiteindelijk een belangrijke beslissing kunnen nemen. Dit heeft me enorm opgelucht. 
Ik voelde me bij Noor heel snel op mijn gemak en had als snel het gevoel alles te kunnen zeggen. Ook onderwerpen die ik niet zo snel met anderen zou bespreken. Dit komt denk ik doordat ik bij Noor merk dat zij hier geen oordeel over heeft. Je mag bij haar zijn/ zeggen wat jij wilt. Dat is zeer bevrijdend en zorgt ervoor dat ik volledig open kan zijn. De oefening die we deden met spullen uit het bos vond ik zeer verhelderend en confronterend. Ik kan een coachingstraject met Noor van harte aanbevelen. Noor is eerlijk, kan goed luisteren en reflecteren, is empathisch, sensitief en helpt je bewust te worden van je verlangens en hoe je hiernaar kan leven.” (Femke)